Echt Schilderij - Handgeschilderd olieverf op canvasEcht Schilderij - over onsEcht Schilderij - bestellenEcht Schilderij - galerieEcht Schilderij - contact

In 3 stappen heeft u uw eigen unieke handgeschilderde olieverf schilderij.

Stap 1: Opsturen foto
Stuur ons uw digitale foto of bewerkt beeldmateriaal via ons online formulier.

Stap 2 - Schilderen
Wij beoordelen uw foto en geven u de prijs door. Na uw goedkeuring wordt uw foto door onze ervaren kunstenaars exact nageschilderd. Dit proces duurt ongeveer 4 weken i.v.m. het arbeidsintensieve werk en de droogtijd van de verflagen.

Stap 3: Aflevering
Vervolgens spannen we het doek op en leveren we het bij u thuis af. U bent nu de trotse bezitter van een uniek kunstwerk!
 
ExpressCanvas
Nieuwstraat 23
1621 EA Hoorn
T 0229 269576

E
info@echtschilderij.nl

 

 

Offerte aanvraag - Stap 1 van 2

Persoonlijke gegevens

Met dit formulier kunt u uw gegevens en foto aan ons opsturen. Wij sturen u dan eerst een precieze prijsopgave, zodat u exact weet waar u aan toe bent. Pas nadat u akkoord bent gegaan met onze vrijblijvende prijsopgave gaan wij met uw opdracht aan de slag. Heeft u de foto niet digitaal? Print dan dit formulier uit en stuur uw foto samen met het formulier op naar:

ExpressCanvas
Postbus 390
1620 AJ Hoorn

Mocht de opdracht niet doorgaan, dan sturen wij uiteraard zonder extra kosten de foto retour.

Uw naam:
Adres + huisnummer:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoon:
E-mail:
 
Gewenst formaat:
30 x 45 cm
40 x 60 cm
50 x 75 cm
60 x 90 cm
80 x 120 cm
100 x 150 cm
Ander formaat (graag vermelden bij toelichting)
   
Baklijsten geen baklijst
blank
wit
zwart
Informatie en prijzen baklijsten, zie werkwijze
   
Toelichting Wij kunnen eventueel wijzigingen in uw foto aanbrengen, bijvoorbeeld de achtergrond verwijderen of een achtergrondkleur aanbrengen of veranderen. Wilt u hier gebruik van maken of wilt u een afwijkend formaat bestellen, dan kunt u uw wensen hieronder opgeven.
   
 

Betalingscondities
U ontvangt van ons een bevestiging van uw bestelling. U betaalt 25% van het totaalbedrag voor aanvang van de opdracht (rekeningnummer staat vermeld in de bevestiging). Na ontvangst van deze betaling nemen wij uw opdracht in behandeling. Als het atelier klaar is, ontvangt u van ons een foto van het schilderij. Nadat u akkoord bent gegaan met het resultaat en het resterende bedrag op onze rekening heeft overgemaakt, laten wij uw schilderij opspannen bij ons service-atelier en wordt het doek keurig verpakt bij u thuis bezorgd.

Website by Project23