Echt Schilderij - Handgeschilderd olieverf op canvasEcht Schilderij - over onsEcht Schilderij - bestellenEcht Schilderij - galerieEcht Schilderij - contact

In 3 stappen heeft u uw eigen unieke handgeschilderde olieverf schilderij.

Stap 1: Opsturen foto
Stuur ons uw digitale foto of bewerkt beeldmateriaal via ons online formulier.

Stap 2 - Schilderen
Wij beoordelen uw foto en geven u de prijs door. Na uw goedkeuring wordt uw foto door onze ervaren kunstenaars exact nageschilderd. Dit proces duurt ongeveer 4 weken i.v.m. het arbeidsintensieve werk en de droogtijd van de verflagen.

Stap 3: Aflevering
Vervolgens spannen we het doek op en leveren we het bij u thuis af. U bent nu de trotse bezitter van een uniek kunstwerk!
 
ExpressCanvas
Nieuwstraat 23
1621 EA Hoorn
T 0229 269576

E
info@echtschilderij.nl

 

 

Over ons

Echt Schilderij - Statenlogement HoornEcht Schilderij is gevestigd in een historisch pand in Hoorn, het Statenlogement. Het gebouw dateert uit 1613 en heeft lange tijd dienst gedaan als stadhuis van Hoorn. Nog altijd vinden er huwelijksvoltrekkingen en officiŽle ontvangsten van het gemeentebestuur plaats.

Wij hebben een passie voor alles wat de tand des tijd doorstaat, voor kwaliteit die na jaren nog steeds bewondering afdwingt. Zoals ook het onmiskenbare vakmanschap van onze handgeschilderde olieverfschilderijen.

Het vervaardigen van dergelijk schilderijen is een arbeidsintensieve bezigheid, die helaas in onze Westerse maatschappij haast niet meer te betalen is. Maar in het verre oosten zijn we in contact gekomen met een schildersatelier waar een kleine groep goed opgeleide kunstenaars met veel passie werken. En tegen betaalbare prijzen.

Uw beeldmateriaal zenden wij via het internet naar dit atelier. Na het schilderen van het doek fotograferen zij het resultaat en kunnen wij, indien nodig, nog bijsturen. Als het schilderij door u en ons is goedgekeurd, wordt het per luchtpost deze kant op gestuurd. Vervolgens zorgen wij ervoor dat het schilderij mooi opgespannen wordt en netjes bij u thuis wordt afgeleverd.

 

Recent werk

Portret meisje
 Portret meisjes
Portret meisje
 Portret meisje
Schilderij Schaatser Yacht
  Schaatser Yacht
 
 
Website by Project23