Echt Schilderij - Handgeschilderd olieverf op canvasEcht Schilderij - over onsEcht Schilderij - bestellenEcht Schilderij - galerieEcht Schilderij - contact

In 3 stappen heeft u uw eigen unieke handgeschilderde olieverf schilderij.

Stap 1: Opsturen foto
Stuur ons uw digitale foto of bewerkt beeldmateriaal via ons online formulier.

Stap 2 - Schilderen
Wij beoordelen uw foto en geven u de prijs door. Na uw goedkeuring wordt uw foto door onze ervaren kunstenaars exact nageschilderd. Dit proces duurt ongeveer 4 weken i.v.m. het arbeidsintensieve werk en de droogtijd van de verflagen.

Stap 3: Aflevering
Vervolgens spannen we het doek op en leveren we het bij u thuis af. U bent nu de trotse bezitter van een uniek kunstwerk!
 
ExpressCanvas
Nieuwstraat 23
1621 EA Hoorn
T 0229 269576

E
info@echtschilderij.nl

 

 

Opspannen
U ontvangt onze schilderijen kant en klaar opgespannen op hoge kwaliteit spielatten van 17 x 55 mm, die zowel dwars- als langsverlijmd zijn om kromtrekken te voorkomen. Bij grotere formaten wordt ter versteviging ook nog een dwarslat of kruislatten aangebracht.

Achterzijde van het schilderij met spielatten

Inlijsten
De zijkanten van de schilderijen worden altijd meegeschilderd, zodat een lijst niet persť noodzakelijk is. Toch zorgt een fraaie lijst wel voor een nog mooier geheel. Voor een uitgebreide sortering lijsten kunt u bij de gespecialiseerde lijstenmakerij terecht. Wel hebben wij een beperkt assortiment zogenaamde baklijsten, waarmee u tegen geringe meerkosten uw schilderij helemaal af maakt.
Deze houten lijsten zijn verkrijgbaar in wit, zwart en blank. Het opgespannen schilderij valt in zijn geheel in de lijst met rondom een kleine uitsparing.
Kosten:
t/m formaat 60 x 60 cm: 50,-
t/m formaat 90 x 90 cm: 75,-
t/m formaat 100 x 150 cm: 100,- 


Hoek van een schilderij, voorzien van een zwarte baklijst. De breedte van de lijst is 38 mm. Het lijsthout aan de voorzijde is 9 mm dik en de ruimte tussen schilderij en lijst 5 mm.

Aflevering
Het schilderij wordt zorgvuldig ingepakt en via koeriersdienst of onze eigen transportdienst bij u thuisbezorgd. Uiteraard zijn de verzendkosten, voor zover het transport binnen Nederland betreft, bij de prijs inbegrepen. Leveringen in het buitenland zijn ook mogelijk, tegen betaling van verzendkosten.
 

Recent werk

Portret meisje
 Portret meisje
Schilderij Schaatser Yacht
  Schaatser Yacht
Schilderij portret kinderen
 Portret kinderen
Website by Project23